free website software

FAQ

Deze vragen zijn weliswaar nog nog niet gesteld, maar we beantwoorden ze wel alvast om jullie voor te zijn! 

 • TICKETS
  Op 9 september staat de poort van De Serre, net als altijd, open voor iedereen. Je kunt dus vrij binnenlopen. We raden echter wel een voorverkoop ticket aan: een ticket is namelijk de enige manier om ervan verzekerd te zijn dat je kunt meeproeven en -praten! De gerechten worden namelijk vers bereid door onze chefs, en zonder ticket geldt dan ook op = op. 

  De chefs koken buiten op het plein voor iedereen, dus ook voor de gasten die in het Ampersand VIP Restaurant eten. Met een resto-ticket eet je echter binnen, aan prachtig gedekte tafels door Serax. 
 • VEGA(N)
  Elk chef-duo maakt een vlees- en een visgerecht, en elke chef maakt een veggie gerecht. Als alles-eter kun je dus van 1- tot 12 gangen (!) eten, als vegetariër heb je zes gangen tot je beschikking.

  Volg je een vegan dieet? Laat ons dan zeker iets weten, dan zorgen we ervoor dat er ook voor jou drie gangen beschikbaar zijn (enkel in voorverkoop) !
 • TIJDEN
  Ampersand vindt plaats op zondag 9 september van 12:00 - 22:00.
  Onze chefs koken van 12:00 tot 18:00u voor alle binnen- en buiten gasten.

  Het Ampersand Restaurant is open van 12:00 - 16:00. Kom je eten in het restaurant? Wees dan zeker op tijd want we beginnen om 12.00u zodat je alle tijd hebt om te genieten van je 4- of 7-gangen menu. Daarna (en tijdens!) kunnen alle lekkernijen eraf gedanst worden dankzij onze muzikale maestro’s. 
 • LOCATIE
  Ampersand strijkt dit jaar neer in hartje stad! De Serre is met haar monumentale binnenplein en grenzen aan de botanische tuin een prachtige locatie voor de tweede editie. Een oase van rust waardoor je even vergeet dat je midden in Antwerpen zit. 
 • KIDS
  Mini-mensjes zijn van harte welkom! We zorgen dat er een speelhoekje is waar ze kunnen knutselen of chillen. Ook qua eten moeten ze met twaalf gerechten keuze genoeg hebben! U bent en blijft zelf verantwoordelijk voor de mini’s natuurlijk, maar toch een klein stukje advies: neem voor de kleinsten eventueel een koptelefoon mee, want ze moeten nog heel lang met hun oortjes mee. 
 • MOBILITEIT & PARKEREN
  De Serre ligt tegen de Oudaen, waar ook een parkeergarage zit op steenworp (met een effect-gooi dan, je moet een hoekje om) afstand. Fietsen kunnen door de poort op het plein geparkeerd, of bij het Mechelseplein een paar passen verderop.

  Met het openbaar vervoer kunt u uitstappen bij Antwerpen Oudaan of Antwerpen Mechelseplein (beide tram 7) 

ONZE PARTNERS

Get in touch

Questions? Remarks? Curious? We're happy to help!

SAY HELLO

© 2018 Ampersand • Brochure • Partnerships • 2017 Gallery